Royal Dakspecialist

Zink en koperwerk

Zink wordt veel gebruikt in de bouw. Logisch, want zink gaat lang mee en heeft bovendien een zeer stijlvolle, authentieke uitstraling. Zinken gevelbekleding, dakgoten en regenpijpen worden daarom steeds vaker geplaatst, zowel bij oude huizen als bij nieuwbouwprojecten. Royal Dakspecialist heeft veel ervaring met het aanbrengen, onderhouden en repareren van zinken daken en onderdelen.

Groeiende belangstelling

Daken van zink zijn een populaire ontwikkeling. De architectuur schrijft deze bedekking steeds vaker voor. Zij kunnen hiermee de mooiste dakvormen creëren die met normale bedekkingen niet zijn te realiseren. Wij gaan mee met de tijd en zullen trachten u alles te kunnen bieden wat mogelijk is op dakgebied. Zink onderscheidt zich door duurzaamheid! Voor meer informatie kunt u natuurlijk een e-mail sturen of even bellen, wij staan graag voor u klaar.

Zink en koperwerk

Zink en koperwerk repareren of vervangen

Is uw zink en koperwerk verouderd? Of vermoedt u dat er een gat in zit? Tijd voor actie! Kapotte  zink en koperwerk kunnen namelijk leiden tot schade aan zowel de binnen- als buitenkant van uw woning.

Zink en koperwerk repareren

Steeds vaker komt de regen met bakken uit de hemel. Goede  zink en koperwerk dakbedekking, dakgoten of regenpijpen zijn dan ook essentieel. Twijfelt u over de staat van uw  zink en koperwerk? Laat ze dan controleren door Royal Dakspecialist. Vaak kunnen we direct reparaties uitvoeren, zodat het water weer via de juiste weg wordt afgevoerd.

Zink en koperwerk vervangen

Kunnen we uw zink en koperwerk niet meer repareren of zijn ze ouder dan 25 jaar? Dan vervangen we ze. We nemen de maten op en indien nodig kijken we naar een tijdelijke oplossing. Vervolgens plannen we de week waarin we de werkzaamheden uitvoeren. Met deze werkzaamheden zijn we vaak één dag bezig.

Schade herstellen

Is er  schade ontstaan aan uw zink en koperwerk? Wij lossen de schade voor u op, zodat u er snel weer warm en vooral droog bij zit.

Hulp nodig?

Heeft u onze hulp nodig? We zijn actief in de buurt van onder meer Arnhem, Amersfoort, Almere, Amsterdam, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Leiden, Rotterdam, Nijmegen, Tilburg, Utrecht, Zeeland en Zoetermeer. Wanneer u een foto van de situatie naar ons mailt of appt, ontvangt u zo snel mogelijk een reactie.