Royal Dakspecialist

Stormschade

Storm en harde windstoten zorgen vaak voor schade aan uw dak. Denk daarbij aan:

  • Losgewaaide dakpannen.
  • Beschadigingen aan uw dak door vallende takken en bomen.
  • Loslatende onderdelen op uw dak, zoals een dakgoot of schoorsteenplateau.

Dit kan een waterlekkage en andere bijkomende schade aan uw woning tot gevolg hebben.

Spoedservice stormschade

Heeft u last van schade? Om te voorkomen dat de schade nog groter wordt, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk op te lossen. Daarom komen wij met spoed naar u toe. Neem contact op met onze spoedservice.

Verzekering bij stormschade

Als u verzekerd bent, hoeft u de kosten meestal niet direct te betalen. De verzekeringsmaatschappij regelt dat met ons. Onze dakdekkers helpen u met het opstellen van een uitgebreide offerte en schaderapport voor de verzekeringsmaatschappij. Daardoor kunnen we snel met de verzekeringsmaatschappij schakelen en voor u aan de slag.

Voorkom schade

Soms is schade niet te voorkomen, maar u kunt het risico op schade wel verkleinen. Laat uw dak met regelmaat controleren en onderhouden. Als u kleine gebreken tijdig laat herstellen, is uw dak beter beschermd tegen weer en wind.

WIJ HERSTELLEN DE SCHADE EN UW VERZEKERING BETAALD HET.​

Niet alleen de stormschade dient hersteld te worden, maar ook de gevolgschade aan de woning. In veel gevallen vergoed uw verzekering stormschade en kunnen de problemen tegen voor u lage kosten worden opgelost. En we geven u preventietips voor stormschade, wat u kunt doen om schade door storm te voorkomen.Bij verzekeringsschades zoals bijvoorbeeld stormschade, hoeft u veelal zelf niets voor te schieten. De verzekeraar zal het schadebedrag met ons direct regelen, na het uitvoeren van de werkzaamheden.

Heeft u een vraag over Stormschade?

Stel uw vraag via het onderstaande formulier. Wij trachten binnen 24 uur te reageren.