Royal Dakspecialist

Dakbedekking voor plat dak

Wilt u graag weten welke vormen van dakbedekking u kunt plaatsen op een plat dak? Royal Dakspecialist helpt u hier graag bij. Bij een plat dak kunt ervoor kiezen om de volgende dakbedekkingen te gebruiken:

De bitumen dakbedekking kan op 2 manieren geplaatst worden door Royal Dakspecialist. U kunt ervoor kiezen om het nieuwe bitumen dakbedekking over het oude dakbedekking aan te brengen.  Dit scheelt u flink in de kosten U kunt er ook voor kiezen om het oude dakbedekking te verwijderen en nieuwe nieuwe bitumen dakbedekking te laten plaatsen door Royal Dakspecialist. Wilt u direct uw dak laten isoleren of zijn er al vele lagen dakbedekking over uw platte dak aangebracht waardoor het geheel te zwaar begint te worden voor de dakconstructie? Dan moet het complete platte dak vervangen worden. 

Isolatie op een plat dak

Het laten isoleren van een bestaand of nieuw plat dak is totaal anders dan het plaatsen van isolatie bij een schuin dak. Er zijn 2 methodes van isolatie bij een plat dak:

  • Isolatie onder de dakbedekking: Wanneer u voor deze methode kiest, dan zorgt Royal Dakspecialist ervoor dat de isolatielaag tussen in het dakbeschot en de dakbedekking komt. Deze vorm van isolatie  wordt vooral toegepast wanneer uw dakbedekking aan complete vernieuwing toe is. Daarnaast zorgt deze methode voor de hoogste isolatiewaarde.
  • Isolatie op de dakbedekking: Deze vorm van isolatie wordt toegepast als uw dakbedekking nog in prima staat is, er komen dan waterdichte platen bovenop uw dakbedekking.

Wist u dat u deze investering in gemiddeld 6 jaar gaat terugverdienen dankzij de besparing op uw energierekening? De gemiddelde besparing is rond de € 500 per jaar.

Royal Dakspecialist adviseert u graag

Royal Dakspecialist werkt sinds 1935 in de dakdekkersbranche. Zowel particulieren als bedrijven zijn wij graag van dienst bij het vervangen van dakpannen. Over welke soort het beste bij uw wensen en pand past, adviseren we u graag. Bent u dus benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op door gebruik te maken van het contactformulier, te bellen naar 0853002059 of door een e-mail te sturen naar offerte@royal-dakspecialist.nl. Ook is het mogelijk om bij ons vrijblijvend een offerte op maat aan te vragen.

Heeft u een vraag over platte daken?

Stel uw vraag via het onderstaande formulier. Wij trachten binnen 24 uur te reageren.

Voorbeelden van plat dak


UW SPECIALIST OP HET GEBIED VAN DAKWERKZAAMHEDEN