Royal Dakspecialist

Onderdak

Bij een correcte dakopbouw is het onderdak een broodnodig onderdeel. Het beschermt uw dak tegen allerlei weersomstandigheden en zorgt ervoor dat er geen wind onder uw dak kan kruipen die u isolatie gaat aantasten. 

Belang van een onderdak

Wist u dat het onderdak een heel belangrijk onderdeel van het gehele dak. Een dak bestaat namelijk uit diverse lagen, waarvan dit dak de laatste laag beslaat. Het onderdak maakt uw dak waterdicht en zorgt voor de warmte-isolatie van een ruimte. Ook houdt het vorst en insecten tegen en moet het brandwerend zijn. Heeft u een oud huis waarvan het hellende dak is voorzien van leien of dakpannen, zonder dit dakgedeelte dan weet u haast zeker dat het dak niet geheel waterdicht is. Hoe goed de pannen of leien ook gelegd zijn. Wilt u van de zolder een woonruimte maken, dan is het belangrijk om een onderdak te plaatsen. De opbouw hiervan moet hiervoor goed uitgevoerd worden om lekkage en warmteverlies te voorkomen.

Royal Dakspecialist adviseert u graag

Royal Dakspecialist werkt sinds 1935 in de dakdekkersbranche. Zowel particulieren als bedrijven zijn wij graag van dienst bij het vervangen van dakpannen. Over welke soort het beste bij uw wensen en pand past, adviseren we u graag. Bent u dus benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op door gebruik te maken van het contactformulier, te bellen naar 0853002059 of door een e-mail te sturen naar offerte@royal-dakspecialist.nl. Ook is het mogelijk om bij ons vrijblijvend een offerte op maat aan te vragen.

Heeft u een vraag over een onderdak?

Stel uw vraag via het onderstaande formulier. Wij trachten binnen 24 uur te reageren.