Royal Dakspecialist

OMVORMERS

OMVORMERS

Een zonnepaneel levert gelijkstroom. Gelijkstroom is een elektrische stroom met een constante stroomrichting, zoals een batterij van je horloge. Een zonnepaneel wordt aangesloten op een omvormer om de gelijkstroom om te zetten in wisselstroom. Dit is dezelfde stroom die uit uw stopcontact komt. De energie kan dan meteen gebruikt worden door aangesloten apparaten in uw huis.
Tijdens de omzetting van de stroom is het belangrijk dat er zo min mogelijk energie verloren gaat. Met´het rendement´ wordt de energie bedoeld die je na de omzetting ook daadwerkelijk kunt gebruiken. Het is dus van belang om een omvormer met een hoog rendement in uw zonne-energiesysteem te gebruiken. De huidige omvormers werken met een rendement van ongeveer 97% voor kleine installaties, 97,8% voor middelgrote installaties en 98,1% voor grote installaties.

Plaatsing en bekabeling van omvormers

Bij de aanschaf van een zonnepaneleninstallatie is het belangrijk om na te denken over de locatie van de omvormer. Wanneer u de omvormer op de juiste locatie plaatst, behaalt u een optimaal rendement en zorgt u voor zo min mogelijk geluidsoverlast. Een omvormer kan bovendien best wat ruimte in beslag nemen, dus het is belangrijk om na te denken over een zo praktisch mogelijke ruimte. Royal Dakspecialist wilt u hierbij helpen. 

OVER ROYAL DAKDEKKERS

Royal Dakspecialist werkt al sinds 1935 in de dakwerkbranche! Dit betekent dat uw klus te allen tijde verricht zal worden door goede en betrouwbare vakmensen met hart voor het vak. Er zijn verschillende mogelijkheden om je dak te vernieuwen. In vele gevallen volstaan kleinere werken, zoals een nieuwe dakbedekking plaatsen, maar soms is de constructie zelf in slechte staat en moet het hele dak vernieuwd worden. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Wij komen naar:

Arnhem, Amersfoort, Almere, Amsterdam, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Leiden, 
Rotterdam, Nijmegen, Tilburg, Utrecht, Zeeland en Zoetermeer

 


VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE DAKINSPECTIE OF OFFERTE AAN!