Royal Dakspecialist

Dakrenovatie door Royal Dakspecialist

Wanneer u uw dak laat renoveren door Royal Dakspecialist dan heeft dit veel voordelen. Uw dak wordt dan niet alleen beter geïsoleerd is, maar u zorgt ook dat deze weer waterdicht wordt en schade in de toekomst wordt beperkt. Sinds 1935 heeft Royal Dakspecialist honderden daken gerenoveerd, daarom kunnen wij uw dak ook renoveren.

Waarom het dak renoveren?

Het dak is enorm belangrijk voor een veilig, droog en comfortabel onderkomen. Het dak is het hoogste punt van het huis en heeft het wat veroudering en weersinvloeden betreft zwaar te verduren. Een dak dat onvoldoende onderhouden wordt, kan al snel onaangename schades en bijbehorende kosten met zich meebrengen. Een daklekkage en warmteverlies door een slecht functionerende isolatie zijn hier veelvoorkomende voorbeelden van. Deze schades en kosten worden voorkomen met een tijdige dakrenovatie.

Waarom Royal Dakspecialist?

Werkzaamheden dakrenovatie

Schades en kosten kunnen voorkomen worden met een dakrenovatie. De werkzaamheden zijn hierin erg divers. Allereerst komen we langs voor een vrijblijvende dakinspectie. We controleren het dak en voeren in goed overleg met u herstelwerkzaamheden uit, zoals dakpannen vervangen of het dakleer vernieuwen. Na de uitgevoerde werkzaamheden is uw dak weer als nieuw en kunt u weer veilig, droog en comfortabel wonen

Hulp van de dakdekspecialist

Is uw dak toe aan een dakrenovatie of wilt u vrijblijvend een indicatie van de kosten ontvangen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en ontvang de prijs per m2 voor het vernieuwen van het dak. Ook kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan door gebruik te maken van het contactformulier, te bellen naar 0853002059 of door een e-mail te sturen naar offerte@royal-dakspecialist.nl.

Heeft u een vraag over dakrenovaties?
Stel uw vraag via het onderstaande formulier. Wij trachten binnen 24 uur te reageren.