Royal Dakspecialist

Dakpannen plaatsen en vervangen

Uw pannendak is de belangrijkste bescherming van uw huis. Uw dak beschermt tegen hitte en kou, regen en sneeuw. Als het goed is. Want ook uw pannendak kan beschadigd raken door weersomstandigheden, slijtage of achterstallig onderhoud. Royal dakspecialist helpt u graag bij al uw dakzaken. We hoeven u niet te vertellen dat er veel verschillende soorten dakpannen bestaan. Bent u op zoek naar een bepaald soort pan? Dakpannen in dezelfde vorm en maat zijn vaak moeilijk te vinden. Wij kennen alle soorten pannen, kennen de herkomst en we helpen u graag precies die pan te vinden die u zoekt.De dakpannen daken zijn een van de meest voorkomende daken in Nederland. Een van de redenen hiervoor is doordat de dakpannen per stuk te vervangen zijn wanneer zich schade voordoet. Ook zijn dakpannen onbrandbaar en zeer duurzaam. Bij dakpannen zijn er verschillende onderdelen waar u keuzes dient te maken. Zo heeft u keuze in kleur, kwaliteit en model. Vaak heeft de gemeente waar u woont voorschriften over de gewenste kleur(en) van de dakpannen.

De voordelen van dakpannen

Dakpannen hebben een enorm lange levensduur. Gedurende deze levensduur hoeft u ook maar weinig onderhoud uit te voeren. Een groot voordeel is dat dakpannen plaatselijk vervangen kunnen worden in geval van schade. Het is zelfs mogelijk om exemplaren op het dak snel te verwisselen als u op een bepaalde plek last krijgt van een daklekkage.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Dakpannen zijn verkrijgbaar in vele soorten, maten en kleuren. De keuze voor de juiste dakpan is afhankelijk van verschillende factoren. Zo hebben Gemeentes vaak voorschriften voor de te gebruiken kleur dakpan. Ook moet u rekening houden met het model, de kleur en de kwaliteit. Verder spelen de dakconstructie en de isolatie een belangrijke rol. Een ding is zeker; Als u door Royal Dakspecialist nieuwe dakpannen laat leggen, heeft u de keuze uit vele opties. We lichten een opties uit.

Royal Dakspecialist adviseert u graag

Royal Dakspecialist werkt sinds 1935 in de dakdekkersbranche. Zowel particulieren als bedrijven zijn wij graag van dienst bij het vervangen van dakpannen. Over welke soort het beste bij uw wensen en pand past, adviseren we u graag. Bent u dus benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op door gebruik te maken van het contactformulier, te bellen naar 0853002059 of door een e-mail te sturen naar offerte@royal-dakspecialist.nl. Ook is het mogelijk om bij ons vrijblijvend een offerte op maat aan te vragen.

Heeft u een vraag over dakpannen?
Stel uw vraag via het onderstaande formulier. Wij trachten binnen 24 uur te reageren.