Royal Dakspecialist

Dakkapellen

Wilt u graag uw donkere zolderkamer transformeren in een mooie studeer- of slaapkamer? Dan is een dakkapel de oplossing die u zoekt. Een dakkapel is een opbouw die op uw dak wordt geplaatst of gebouwd. Een kant-en-klare prefab dakkapel wordt bij u op het dak geplaatst en is vaak een stuk goedkoper dan traditionele dakkapellen, die ter plekke worden gebouwd.

Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende materialen voor uw dakkapel. Liever een mooie voordelige houten dakkapel? Of toch liever een onderhoudsarme kunststof of polyester dakkapel? Ieder materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Het is dan ook belangrijk dat u deze eigenschappen tegen elkaar afweegt om te kijken welke dakkapel het beste bij u past. Mocht u er niet uitkomen, staat Royal dakspecialist voor u klaar met passend advies op maat!

De meest vooraanstaande reden voor de aanschaf van een dakkapel is de extra ruimte en lichtinval die het biedt. Hierdoor lijken zelfs de kleinste ruimtes al een stuk groter en leefbaarder. Deze extra ruimte zorgt ook voor een hogere verkoopwaarde van uw huis. De dakkapel zorgt namelijk voor een aantal extra vierkante meters beloopbaar vloeroppervlak. Dit leidt tot een hogere taxatiewaarde.

Kortom: het laten plaatsen van een dakkapel is een goede beslissing. Neem contact op met de professionals van Royal Dakspecialist en geniet binnen de kortste keren van een prachtige dakkapel!

Dakkapel laten plaatsen

Een dakkapel plaatsen is over het algemeen een gebeurtenis wat u maar één keer in uw leven zal meemaken. Het is dan ook erg indrukwekkend om te zien hoe een dakkapel op uw woning wordt geplaatst. Het plaatsen voltrekt zich meestal binnen 1 dag. Wanneer het gaat om een traditionele of aangepaste dakkapel kan het zo zijn dat het proces langer duurt dan 1 dag. Als u een dakkapel wilt laten plaatsen is het belangrijk dat u advies krijgt van een specialist die aansluit op uw wensen. Voor het plaatsen van een dakkapel is het belangrijk dat u het werk laat doen door een specialist. Hoe de plaatsing gedaan wordt ligt aan de dakopbouw van uw huis. Globaal bestaat het plaatsen uit: wensen bespreken, inmeten, productie, plaatsing en de afwerking.

Heeft u een vraag over dakkapellen?
Stel uw vraag via het onderstaande formulier. Wij trachten binnen 24 uur te reageren.