Royal Dakspecialist

Isolatie Schuin Dak ​

Isolatie Schuin Dak

Royal Dakspecialist helpt u bij het isoleren van uw schuine dak. Bij Royal Dakspecialist hebben we jarenlange ervaring in het isoleren van daken. Veel eigenaren van woningen, kantoorpanden en andere gebouwen gingen u al voor. U bespaart al snel honderden euro’s per jaar door een schuin dak te isoleren. De meeste warmte verlaat een woning over het algemeen via de bovenkant. 

Isolatie aan de binnenzijde

Een snelle en goede oplossing om energie en geld te besparen is door een schuin dak te isoleren vanaf de binnenkant. Zo houdt het de zolder warm in de winter en koel in de zomer. Het meest gekozen isolatiemateriaal is PUR-schuim. Dit wordt aan de binnenzijde van de zoldermuur gespoten en heeft een hoge isolatiewaarde. Ook wordt er veel gekozen voor een zolderisolatiesysteem. Dit zijn isolerende platen die aan de binnenzijde van de wanden worden aangebracht. De witte platen worden afgewerkt met witte strips, zodat er een mooie gelijkmatige wand ontstaat. Uw zolder blijft zo op een constantere temperatuur en de wanden zijn netjes afgewerkt. Een zolderisolatiesysteem wordt vanwege de mooie afwerking vooral aangeraden als u de ruimte wilt gebruiken als hobby- of slaapkamer.

Isolatie aan de buitenzijde

Een schuin dak isoleren is ook mogelijk vanaf de buitenzijde. Dit wordt het meest toegepast bij de bouw van nieuwbouwwoningen of tijdens een renovatie. Het is een ingrijpende verbouwing, omdat het isolatiemateriaal onder de dakpannen en –platen wordt aangebracht. Er wordt een laag PUR-schuim aangebracht die naadloos aansluit, zodat er geen gaten of kieren overblijven waar tocht of regen doorheen kan. Isolatie van buitenaf is de meest effectieve manier van isoleren.

Royal Dakspecialist adviseert u graag

Royal Dakspecialist werkt sinds 1935 in de dakdekkersbranche. Zowel particulieren als bedrijven zijn wij graag van dienst bij het vervangen van dakpannen. Over welke soort het beste bij uw wensen en pand past, adviseren we u graag. Bent u dus benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op door gebruik te maken van het contactformulier, te bellen naar 0853002059 of door een e-mail te sturen naar offerte@royal-dakspecialist.nl. Ook is het mogelijk om bij ons vrijblijvend een offerte op maat aan te vragen.

Heeft u een vraag over schuine daken?
Stel uw vraag via het onderstaande formulier. Wij trachten binnen 24 uur te reageren.