Royal Dakspecialist

Dakbedekking

Om veilig en droog te kunnen blijven wonen is het bijzonder belangrijk om uw dakbedekking tijdig te laten inspecteren. Zo kunnen we mankementen vroegtijdig opsporen en repareren, of in samenspraak met u besluiten de dakbedekking te vervangen. Voor ieder type dak hebben we verschillende soorten dakbedekking. Er zijn zelfs dakbedekkingssoorten die zowel geschikt zijn voor een plat dak als een hellend dak. Dit komt mooi uit wanneer u bijvoorbeeld een puntdak heeft met een dakkapel met plat dak.

Soorten dakbedekking

We vertellen u meer over de soorten dakbedekking waarmee Royal Dakspecialist werkt.

Bitumineuze dakbedekking

Bitumen staat ook wel bekend als dakleer en is enorm populair. Dat is goed te verklaren, want het is sterk, waterdicht en kan op veel verschillende soorten dakconstructies aangebracht worden. Bitumen dakbedekking wordt voornamelijk toegepast op het plat dak, al kan het ook voorkomen op een licht hellend dak.

Dakpannen

Dakpannen zien we veelvuldig terug als dakbedekking op het hellend dak. Dakpannen gaan gemiddeld 70 jaar mee en zijn goed bestand tegen de Nederlandse weersinvloeden. Door de diverse mogelijkheden in kleur en soort geven ze uw woning een eigen karakteristieke uitstraling. Bijkomend voordeel is dat dakpannen plaatselijk vervangbaar zijn in geval van schade.

Leien daken

Leien daken zien we steeds vaker in Nederland. Leien beschikt over een natuurlijke, nostalgische uitstraling en de productie ervan is milieuvriendelijk. Dat heeft leien weer opnieuw populair gemaakt. Leien dakbedekking wordt toegepast op een hellend dak.

Zinken dakbedekking

Zinken dakbedekking werd vroeger veelvuldig toegepast op kerken, kloosters en kastelen. Sinds de jaren 90 wordt het ook bij particuliere woningen en bedrijven steeds populairder. Zink oogt stijlvol, gaat enorm lang mee en past zich moeiteloos aan elke dakvorm aan. Deze dakbedekking kan dus zowel op een plat dak als een hellend dak geplaatst worden.

Exclusieve daken

Naast de bekende soorten dakbedekking is Royal Dakspecialist ook gespecialiseerd in dakbedekkingssoorten als riet, zonneceldakpannen en koper. Onze laatste projecten rondom exclusieve daken kunt u hier bekijken. 

Laat Royal Dakspecialist uw dakbedekking plaatsen

Royal Dakspecialist is sinds 1935 de specialist in de dakwerkbranche. Wij werken uitsluitend met goede, betrouwbare vakmensen met een voorliefde voor het vak. Indien kleine werkzaamheden niet meer volstaan om uw dakbedekking in goede conditie te brengen, kunt u deze door onze professionals laten vervangen. Wilt u hierover meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door gebruik te maken van het contactformulier, te bellen naar 0853002059 of door een e-mail te sturen naar offerte@royal-dakspecialist.nl.

dakpannen-ROTTERDAM
Exclusieve leien dakbedekking

Waarom
Royal Dakspecialist?