Royal Dakspecialist

DAK ONDERHOUDSABONNEMENT

Dak onderhoudsabonnement 

Vanaf €195,- per jaar kunt u al een dak onderhoudsabonnement afsluiten. De volgende werkzaamheden maken onderdeel uit van het dak onderhoudsabonnement:

1x per jaar krijgt u een dakinspectie. 
Heel jaar vrijblijvend voorrijkosten voor lekkages en stormschade. 
1x per jaar worden de zonnepanelen nagekeken en schoongemaakt. 
1x per jaar worden dakgoten schoongemaakt.
1 x per jaar wordt de  schoorsteen nagekeken. 
1x per jaar worden vogelnestjes verwijderd. 

Het advies is om het reinigen van uw dak(en) ieder jaar te laten uitvoeren. Hiermee voorkomt u onverwachte calamiteiten! Gelijktijdig wordt het dak gecontroleerd op gebreken en wanneer onderhoudsmaatregelen noodzakelijk zijn, wordt u daarvan per email op de hoogte gesteld.

Voor wie?

Dit abonnement is geschikt voor gebouweigenaren, woningbezitters en gebouwbeheerders die hun daken periodiek schoongemaakt willen hebben en eventuele gebreken gemeld willen hebben.

Wat kost het?
Vanaf €195,- per jaar kunt u al een dak onderhoudsabonnement afsluiten. De prijs is afhankelijk van aspecten zoals bereikbaarheid, aantal dakvlakken, type dakbedekking, afwerking, etc. Graag maken wij een aanbieding op maat. Voor een vrijblijvende afspraak of informatie, neem dan contact met ons op.

Sluit een onderhoudsabbonnement af voor uw dak

Het is belangrijk om uw dak en dakgoot  goed te onderhouden. De meeste dakgoot lekkages ontstaan door achterstallig onderhoud, ouderdom of de afvoercapaciteit. Het juiste onderhoud van uw dak of dakgoot voorkomt problemen. Vuil in de goot of op het dak zoals blad, vogelnesten, gruis van pannen, mos en alg etc. zorgen voor verminderde afvoercapaciteit en kunnen verstoppingen veroorzaken. Om uw dakgoot in een goeie conditie te houden is reiniging en inspectie aan te raden.Een onderhoudsabonnement bij Royal Dakspecialist zorgt ervoor dat u niet meer hoeft om te kijken naar uw dak of dakgoot.

Royal Dakspecialist biedt dak onderhoudsabonnement aan!
Vanaf €195,- per jaar kunt u al een dak onderhoudsabonnement afsluiten.

Kosten zonder onderhoudsabonnement

Je dak wordt blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden en temperaturen. Hierdoor is het mogelijk dat je dak beschadigd raakt of zwakke plekken krijgt. Door goed dakonderhoud, behoed je je dak voor grotere schade en jezelf voor hoge onkosten. Wanneer je je dakonderhoud uitbesteedt kunnen de kosten flink oplopen. Bekijk hieronder de gemiddelde tarieven voor dakonderhoud per type woning.

Soort woningGemiddelde kosten per m2
(inclusief btw en arbeid)
Tussenwoning€ 18
2 onder 1 kap€ 18
Vrijstaand€ 15 
Prijsvoorbeeld bij  een schuurdak:

Heb jij een vrijstaande schuur die dakonderhoud nodig heeft? De gemiddelde kosten voor dit project, bij een schuur van 15 m2, zijn € 300,-.

Door een dak onderhoudsabonnement bij Royal Dakspecialist af te nemen kunt u minstens €100,- besparen!

beunhaas

Royal Dakspecialist: betrouwbaar en vakkundig

We zien dagelijks dilettanten, beunhazen en bedriegers op de daken knoeien. Er zijn een aantal zaken waar u alert op moet zijn:

  • Er is alleen een 06 nummer bekend
  • Geen eigen mailadres, maar hotmail.com, gmail.com o.i.d.
  • Het ontbreken van een website
  • Op een klus website vindt u geen betrouwbare dakdekker
  • U hoeft nooit direct te beslissen, u heeft tenminste 3 dagen bedenktijd
  • Een dakdekker komt niet zomaar aan de deur

Door Royal Dakspecialist in te schakelen bent u ervan verzekerd dat u te maken heeft met een betrouwbare en vakkundige dakspecialist. 


UW SPECIALIST OP HET GEBIED VAN DAKWERKZAAMHEDEN