Royal Dakspecialist

ASBEST VERWIJDEREN

Asbest verwijderen

Asbest in uw leefomgeving? Schakel Royal Dakspecialist in voor een vaardige, vakkundige en zorgvuldige verwijdering van asbest. Wij zoeken voor u een oplossing!

Wat is asbest?

Asbest is een verzamelnaam van mineralen die opgebouwd zijn uit fijne, kleine vezels die vrijwel niet met het oog waar te nemen zijn. Sinds de oudheid wordt asbest gebruikt voor diverse doeleinden. Tot in de jaren tachtig is het veel gebruikt als bouwmateriaal. Dit om de simpele redenen dat het sterk, slijtvast, isolerend en goedkoop was.

Zolang asbest in gebonden toestand verkeert, is er geen gevaar voor gezondheid. Als losse vezels, na het asbest verwijderen of verwerken, echter ingeademd worden lopen zij vast in de kleine luchtwegen en longblaasjes. Op langere termijn kunnen er door blootstelling aan asbest verschillende asbestziekten ontstaan. Volgens de Gezondheidsraad in Nederland sterven  jaarlijks naar schatting zo’n 1.600 mensen aan asbestziekten.

Tot 1 juli 1993 mocht asbest nog verwerkt worden. Daarna werden de gevaren van asbest bekend, en heeft de overheid heeft gesteld dat asbest op een vakkundige en gecontroleerde manier verwijderd moeten worden. Dit moet verantwoord gebeuren.

Asbest verwijderen door Royal Dakspecialist

Voor asbest verwijderen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn bijzonder gespecialiseerd in asbesthoudende golfplaten verwijderen en de complete dakrenovatie te verzorgen.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar onze dienstverlening? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op!

OVER ROYAL DAKDEKKERS

Royal Dakspecialist werkt al sinds 1935 in de dakwerkbranche! Dit betekent dat uw klus te allen tijde verricht zal worden door goede en betrouwbare vakmensen met hart voor het vak. Er zijn verschillende mogelijkheden om je dak te vernieuwen. In vele gevallen volstaan kleinere werken, zoals een nieuwe dakbedekking plaatsen, maar soms is de constructie zelf in slechte staat en moet het hele dak vernieuwd worden. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Wij komen naar:

Arnhem, Amersfoort, Almere, Amsterdam, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Leiden, 
Rotterdam, Nijmegen, Tilburg, Utrecht, Zeeland en Zoetermeer

asbest verwijderen

Waarom
Royal Dakspecialist?


UW SPECIALIST OP HET GEBIED VAN DAKWERKZAAMHEDEN